avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru

Buna ziua

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va rog :
As dori sa cumpar un teren care a fost parte a unei parcelari . l-ul proprietar care a si parcelat a vandut terenul mai departe sub forma de loturi de 500mp.
Unul din cumparatorii de atunci este cel de la care vreau eu sa cumpar parcela de 500mp

Pana aici toate bune, nelamurirea mea este ca actualul proprietar nu are nici un document actualizat, cadastru, carte funciara, etc. Toate apar cu adresa terenului inainte de lotizare.
Are contract de vanzare cumparare pe parcela de 500mp, dar adresa pe toate documentele (a scos si urbanism) este pe intreagul teren inainte de parcelare,

Ce ma sfatuiti? Ce ar trebui sa ii cer? Notarul accepta documentele neactualizate, vechi de 3 ani mai exact? Exista vreun risc pt mine sau este totul ok?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
Alexandru.bogdan.marius@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru veronica_bo veronica_bo Intentionez sa cumpar o parcela de teren care face parte dintr-un lot cu mai multe astfel de parcele. Pentru ca mi-am exprimat dorinta de a avea o suprafata ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare casa si teren otto2007 otto2007 Buna ziua, Vreau sa cumpar o casa si 500mp de teren. Am facut un antecontract si acum trebuie sa semnez contractual. Este vorba de o constructie noua (2013) ... (vezi toată discuția)
Diferenta suprafata teren imihai imihai am cumparat un teren prin contract notarial de vanzare cumparare cu o suprafata de 600mp dar in cf am doar 500mp. Cum pot intra in posesia celor 600mp ... (vezi toată discuția)