avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Internare alcoolic la psihiatrie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Internare alcoolic la psihiatrie

Buna ziua , fratele meu a fost dus la psihiatrie de catre ambulanta si internat . El a fost gasit pe strada baut ( fiind alcoolic ) si intrase in sevraj , a avut o perioada care nu a venit acasa ci a stat la Nina ste prieteni in gazda ,noi locuind in provincie .
In scurte cuvinte , acum este internat la Obregia la sectia 16 si doresc sa il scot de acolo pe semnatura mea si a mamei urmand sa faca tratamentul ambulatoriu .
Mentionez ca el nu este viopent si nici scandalagiu , doar ca el era cu bautura.
Acasa putem avea grija de el mai bine.
Care sunt pasii de urmat pentru a-l scoate din acel infern ?
Acolo si sanatos daca intri de iesit intreg nu mai iesi .
Intrebarea mea este cum pot sa il scot de acolo ?
Nu am semnat nici o hartie nimica la spital si nici nu voi semna . Va rog ajutati-ma sa il scot de acolo .
Fratele meu o fi el cu bautura dar nu este nebun asta o stiu cu siguranta .

Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Andrei florin, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, avem un contract de intretinere cu drept de uzufruct ... Cristinaa00 Cristinaa00 Bună seara, avem un contract de intretinere cu drept de uzufruct viager, încheiat cu un prieten de familie, care după moartea fratelui său a rămas complet ... (vezi toată discuția)
Internare alcoolic/bolnav psihic prin ordin judecatoresc. ContSters181793 ContSters181793 Tatal meu este de aproximativ 15 ani alcoolic. A distrus casa in nenumarate randuri (spart, aruncat pe geam tot ce se putea), ne-a dat afara de cateva ori si ... (vezi toată discuția)
O fata schizofrenica abandonata de parinti marin-florin marin-florin Bunaziua am o intrebare pt un cunascator avem o fata parasita de parinti in momentul de fata sta la cumnatamiu la tara am ajutato sa obtina pensie care e de ... (vezi toată discuția)