avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs

Buna ziua. Am cerut fostului angajator ,prin instanta o diferenta de spor de periculozitate ,stipulat in CCM. Am pierdut procesul desi , am castigat acelasi lucru in alte 3 procese identice , la Curtea de Apel Iasi si la Curtea de apel Timisoara . As dori sa stiu daca , mai pot contesta undeva decizia Curtii de Apel Timisoara , pentru ca mi se pare ciudat sa se contrazica ei pe ei . Nici nu cred ca au citit speta .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 22 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia Curtii de Apel nu mai poate fi atacata decat cu o cale extraordinara de atac- contestatie in anulare si/sau revizuire.

Acestea pot fi exercitate numai in termenele si pentru motivele expres prevazute de Codul de procedura civila, astfel : Contestația în anulare este reglementata de art. 503-508, iar revizuirea de art.509 - 513 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac extraordinara dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, doresc sa mi ziceti va rog, ce cale de atac mai pot folosi in urm situatie ? Am pierdut custodia minorului, in cauza judecata la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Recurs la o decizie definitiva si irevocabila Alexxa2 Alexxa2 Buna ziua. In urma unui proces, care avea ca tema intrarea in poseseia unui teren ce era de la parinti, judecata facuta cu un consiliu al unei comune, finalul ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel,decizie definitiva. belcris141 belcris141 Buna ziua.Daca s-a obtinut o decizie definitiva de la Curtea de Apel,legata de un caz de pensionare,se mai poate face recurs sau mai exista vreo cale de atac ... (vezi toată discuția)