Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Lavinutaraheluta	                   

Pt.  a beneficia de ccc trebuie să am lucrate  12 luni la rand sau se pot cumula cele 12 luni din ultimii doi ani aferenți datei nasterii copilului pt k eu ... (vezi toată discuția)
	                    Lavinutaraheluta	                   

Pt.  a beneficia de ccc trebuie să am lucrate  12 luni la rand sau se pot cumula cele 12 luni din ultimii doi ani aferenți datei nasterii copilului pt k eu ... (vezi toată discuția)

Mihaela bob	                   

Bună seara... Deranjez și eu cu o întrebare.. Am încetat contractul la ultimul loc de munca pe data de 15 octombrie și am început un alt job pe data de ... (vezi toată discuția)
	                    Mihaela bob	                   

Bună seara... Deranjez și eu cu o întrebare.. Am încetat contractul la ultimul loc de munca pe data de 15 octombrie și am început un alt job pe data de ... (vezi toată discuția)

Felician elens	                   

Buna ziua.cate luni trebuie sa am muncite pentru a benificia de indemnizatie.trebuie sa fie consecutive?.eu mai am si pe bucatele? Se iau in considerare?
Va ... (vezi toată discuția)
	                    Felician elens	                   

Buna ziua.cate luni trebuie sa am muncite pentru a benificia de indemnizatie.trebuie sa fie consecutive?.eu mai am si pe bucatele? Se iau in considerare?
Va ... (vezi toată discuția)