avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturi abuzive
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturi abuzive

Bună, locuiesc la casa ma fost branșat la rețeaua de apa. Între timp am făcut un foraj propriu. Nu mai folosesc apa de la oraș și ei continua să-mi trimită facturi. Am și apometru sigilat de firma de apa. Ce trebuie sa fac sa ma debranșez ?? Menționez ca nu este canalizare în zona,. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 18:16, 23 Septembrie 2018
O prima clarificare, nu exista nici o legatura intre reteaua de furnizare a apei curente si reteaua de ape uzate (canalizare)!
Faptul ca aveti un apometru indica prezenta unei retele de distributie de apa curenta.
Cine a dispus sigilarea apometrului?
Facturile mentioneaza ce date de consum?
A existat o perioada de consum (deci de furnizare) de apa din reteaua de distributie a orasului?
Faceti o sesizare in scris cu confirmare de primire precizand ca nu consumati apa din reteaua de distributie de la data de sigilare a apometrului si anexand copia dupa PV-ul de sigilare si o fotografie recenta a acestuia pt a dovedi ca nu a fost violat sigiliul.
Aceasta sesizare va avea meritul de a bloca situatia la data zilei de confirmare de primire.
Ultima modificare: Duminică, 23 Septembrie 2018
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare boiler fara debransare de la acc tomasso tomasso Este ok instalare boiler fara debransare de la ACC astfel se poate utiliza fie apa calda de la boiler fie ACC de la reteaua comuna avand in vedere ca sant ... (vezi toată discuția)
Despre consumul de apa rece ghitaracu ghitaracu o familie formată din două persoane, din luna Noiembrie 2013 şi până-n prezent a consumat doar 1 m.c. de apă rece, contorul indică acelaşi index, ... (vezi toată discuția)
Facturare pierderi de apa in ansamblu rezidential shoni17 shoni17 Buna ziua! Locuiesc intr-un ansamblu rezidential cu peste 80 de blocuri. Toti propietarii de apartamente am fost taxati doua luni la rand pentru \"pierderi ... (vezi toată discuția)