avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizație 2019
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizație 2019

Buna ziua! As dori sa știu dacă mă încadrez sa primesc indemnizație pentru al doilea copil. Nu știu exact când s-a încheiat concediul de creștere a primului copil, dacă s-a încheiat la data când s-a născut copilul (17.02.2016- 17.02.2018) sau atunci când am depus dosarul la primărie, l-am depus la sfârșitul concediului postnatal. Menționez ca m-am angajat pe 01.04.2018 și ar trebui sa nasc al doilea copil pe 15.03.2019. Nu știu dacă se i-au in calcul in cele 12 luni și perioada in care voi fi in concediu prenatal... nu știu dacă am 12 luni lucrate ca sa iau indemnizație, va rog sa mă ajutați... Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 23 Septembrie 2018
Andreea199117, utilizator

Alte discuții în legătură

Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare concediu crestere 2 ani pentru al doilea copil? kamytza01 kamytza01 buna ziua. eu am lucrat cu carte de munca din 30.10.2001 pina pe 19.08.2009 cind mi-a fost suspendat contractul de munca pentru a intra in concediul de ... (vezi toată discuția)