avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am facut o casatorie aranjata cu o persoana,scopul fiind o viza SUA. Persoana respectiva nu a respectat conditiile mele, si este rau intentionata cu mine. Mai exact ma santajeaza, ca atunci cand v-a divorta ,va avea pretentii la bunurile mele, si imi va cere daune morale. Eu am martori care au asistat la starea civila, si care pot pune marturie ca totul a fost o joaca, plus multe alte dovezi. Este posibil ca ea sa poata obtine ,cam ceea ce isi doreste in instanta ?Repet, am absolut toate dovezile ca aceasta casatorie a fost aranjata.
Puteti cere anularea casatoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domicilu milana milana Buna seara. Am nevoie de lamuriri in urmatoarea problema:in ianuarie acest an am aflat ca sotul meu are,eu nu cred asta,dar el e convins,un copil in afara ... (vezi toată discuția)
Facturi detaliate folosite in instanta. abonamentul meu este ... Clarissa Matei Clarissa Matei Facturi detaliate folosite in instanta. Abonamentul meu este pe numele sotului cu care sunt in divort. Eu l am intentat pt violenta fizica si emotionala. ... (vezi toată discuția)
Divorț în lipsa acordului uneia dintre părți ContSters57553 ContSters57553 Daca nu vreau sa ii acord divortul sotului meu, acesta poate divorta? (vezi toată discuția)