Societatea a intrat in faliment si a depus actele la tribunal pentru declararea falimentului dar a inchis contractele angajatilor inainte de emiterea hotararii judecatoresti de declarare a falimentului.
1. Este corect?
Angajatii nu au primit pana in prezent drepturile salariale restante pe ultima luna, banii pentru concediie neefectuate in ultimii 3 ani si nici actele pentru inregistrare la somaj, au trecut peste 20 de zile de la inchiderea c.i.m.-urilor.
2. Exista un termen limita pentru inregistrarea la ALOFM dupa inchiderea in REVISAL?
3. In cazul in care c.i.m. a fost inchis abuziv se pot cere angajatorului compensatii banesti corespunzatoare perioadei pana la hotararea definitiva a declararii falimentului? Prin compensatii ma refer la salariul pe care l-ar fi primit daca ar fi lucrat.
Decizie incetare cim
bgdan
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema:
- pana ieri am lucrat la un depozit de medicamente din provincie, firma avand sediul la ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc
alycris
Am fost in concediu crestere copil.Copilul a implinit 2 ani pe 10 dec. 2009. Postul care l-am avut anterior nu mai este valabil-reprezentant vanzari, magazinul ... (vezi toată discuția)