avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt legale dispozitivele de urmarire?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt legale dispozitivele de urmarire?

Este legal ca sotul meu sa imi puna gps tracker in masina si sa ma asculte in casa proprietate comuna cu dispozitive de ascultare prin pereti?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:54, 24 Septembrie 2018
Discutiile juridice pe aceasta tema sunt adesea controversate.
In caz de proces isi va expune fiecare parte argumentele pe care le considera pertinente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort/partaj bunuri in cazul in care 2 soți divorțează și ... AndreiM333211 AndreiM333211 În contextul unui proces de divoț, în care are loc partajul de bunuri, se ridică întrebarea referitoare la situația în care unul dintre soți locuiește ... (vezi toată discuția)
Microfon instalat pe autoturismul de serviciu dumitreldd dumitreldd Buna ziua, Lucrez intr-o firma de vanzari (servicii telecom) si in aceasta saptamana cand am mers cu autoturismul la service mi s-a spus ca dispozitivul gps ... (vezi toată discuția)
Martori in procesul de partaj penny penny Buna dragii mei, Sunt in partaj dar se pare ca fostul sot imi ingreuneaza procesul prin a nu lasa expertul sa faca evaluarea la proprietate,asta odata,in al ... (vezi toată discuția)