LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Buna ziua ,in urma decesului soacrei mele si a sotiei(ea fiind singura fiica) nu s-a facut taxa de succesiune nici socrul meu dupa soacra si nici eu la randul meu dupa sotie,pt ca nedezbatand socrul meu dupa soacra nici eu nu am cum (sa zicem ca el nu o s-o dezb. niciodata ca nu are bani iar el cand n-o mai fi eu treb s-o dezbat)problema mea e alta :pot sa fac un gard de separare intre mine si el fara a fi dezbatuta taxa,mentionez ca nu am acte de proprietate (dar domicilul il am la aceeasi adresa) in acea curte nu ma lasa ,sa fac nici un fel de imbunatatire cu toate ca pana sa-mi decedeze sotia am mai facut .Vreu sa stiu daca am drepul de a face acest gard de separare pt ca el spune ca el este propietarul si nu ma lasa sa fac nimic ,am dreptul sau nu?.Va multumesc
Succesiune
zoltan_zoltan
Buna ziua,
daca singurii mostenitori ai defunctului meu socru sunt sotia lui si fiica lor, mai este nevoie sa se faca succesiunea intre ele in cazul in care ... (vezi toată discuția)