Buna ziua. As dori sa aflu daca din punct de vedere legal angajatorul ne poate obliga sa intram in concediu neplatit. Firma este particulara. El a facut apel la noua lege adoptata cu privire la cele 10 zile de concediu neplatit, dar din cate stiu legea se refera la bugetari, iar angajatorul vrea sa intram in concediu neplatit pentru minim o luna. Ce putem face in aceasta privinta?
De asemenea sunt interesata daca angajatorul are vreun fel de benefecii pentru ca m-a angajat ca si proaspat absolvent.
Discutati cu angajatorul si intrebati daca nu-i convine varianta cu somajul tehnic. Va plateste doar 75% din salariu si daca aplica si OUG 28/2009, cel putin pentru luna decembrie, nu plateste nici impozite (venitul dumneavoastra ar fi aproximativ acelasi avand in vedere ca nu vi se mai retin impozitele aferente). Este o varianta in care oricum pentru el costurile sunt mai mici si este si in legalitate, iar pentru dumneavoastra practic ar fi aproape aceleasi venituri.
Daca doreste mai multe explicatii angajatorul dumneavoastra, spunetii sa ma caute. Adresa de e-mail o gasiti in profil.
Multumesc pt toate informatiile.. Imi sunt de un real folos. Nu stiu cum se va rezolva pt ca seful evita conversatia cu noi, dar sper ca in curand vom reusi sa rezolvam aceasta problema. Apropos de somajul tehnic.. nu stiu cat ii va surade ideea, tinand cont ca el incearca sa evite pe cat posibil ideea de legalitate ;).
Va multumesc inca o data.