avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... calitate procesuală pasivă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

calitate procesuală pasivă

Cine are calitate procesuală pasivă, într-un posibil viitor proces, în care trebuie anulat - un înscris, realizat cu fals intelectual, de un funcționar, - (grefier), de la o judecătorie ?

Este vorba despre un certificat de sarcini, realizat în anul 1996.

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva? decarrera_ro decarrera_ro Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva in cazul contestatiei la executare? Contestatia este facuta de catre debitor impotriva tuturor actelor ... (vezi toată discuția)
Cine are calitate procesuală pasivă...? viktorV viktorV 1. Are calitate procesuală pasivă, PRIMĂRIA SECTOR 6, BUCUREȘTI – prin Primar, în cererea de anulare a unui înscris realizat în anul 1997, la care a ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)