ocv2006 
	    	Utilizator

ocv2006 
	    	Utilizator	    

adinam 
	    	Utilizator

adinam 
	    	Utilizator	    

castelana 
	    	Utilizator

castelana 
	    	Utilizator	    

meg 
	    	Utilizator

meg 
	    	Utilizator	    

parola16	                   

Buna ziua. Am dezbatut mostenirea din partea bunicului si a bunicii la un notar public, eu fiind singura mostenitoare. Aveam 2 titluri de proprietate: 
1- al ... (vezi toată discuția)
	                    parola16	                   

Buna ziua. Am dezbatut mostenirea din partea bunicului si a bunicii la un notar public, eu fiind singura mostenitoare. Aveam 2 titluri de proprietate: 
1- al ... (vezi toată discuția)

alemeraa	                   

Buna seara
In anul 1968 bunicul meu impreuna cu o alta ruda au cumparat impreuna un teren si o casa avand fiecare o cota de 1/2. Dupa decesul bunicilor s-a ... (vezi toată discuția)
	                    alemeraa	                   

Buna seara
In anul 1968 bunicul meu impreuna cu o alta ruda au cumparat impreuna un teren si o casa avand fiecare o cota de 1/2. Dupa decesul bunicilor s-a ... (vezi toată discuția)

costystanescu	                   

unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)
	                    costystanescu	                   

unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)