Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

luminita29 
	    	Utilizator

luminita29 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 silvivien	                   

Lucrez in invatamant si din 17 ian. 2017 pana la 15 iunie 2018 sunt in concediul medical, cod 14. De la 15 iunie 2018 pot sa imi iau concediul de odihna. Va ... (vezi toată discuția)
	                    silvivien	                   

Lucrez in invatamant si din 17 ian. 2017 pana la 15 iunie 2018 sunt in concediul medical, cod 14. De la 15 iunie 2018 pot sa imi iau concediul de odihna. Va ... (vezi toată discuția)

elamarius	                   

buna seara,lucrez la o fabrica din 22.11.2013 si ianuarie 2015 am aflat ca sunt insarcinata, problema este ca in decembrie2014 am avut 5 zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)
	                    elamarius	                   

buna seara,lucrez la o fabrica din 22.11.2013 si ianuarie 2015 am aflat ca sunt insarcinata, problema este ca in decembrie2014 am avut 5 zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)

Ionela..	                   

Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. 
În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical:
  3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)
	                    Ionela..	                   

Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. 
În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical:
  3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)