avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... agresiune sexuala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

agresiune sexuala

Daca unul din parinti poate reprezenta partea vatamata intr-un proces penal de agresiune sexuala? Precizez ca partea vatamata este majora.
Daca da trebuie imputernicire notariala?
In procesul penal, poate reprezenta persoana vatamata daca are procura notariala, exceptand cazurilor în care prezenţa persoanei vatamate este obligatorie sau este apreciată ca fiind necesară de procuror, judecător sau instanţa de judecată, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic reprezentare rude kult21 kult21 Consilierul juridic poate reprezenta o ruda in cazul dosarelor penale si a organelor de urmarire penala? (vezi toată discuția)
Prezenta partilor intr-un proces. planoristul planoristul Accident rutier cu victima decedata. Inculpatul nu se prezinta la termene fiind reprezentat de fiecare data de avocat desi este acuzat de ucidere din culpa ... (vezi toată discuția)
Reprezentare conventionala de catre juristi pentru rude in procesul penal Marius Bote Marius Bote Buna seara . Am si eu o neclaritate legala. Reprezentarea conventionala din procedura civila, de catre juristi, a rudelor acestora pana la gradul doi ... (vezi toată discuția)