avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dacă a intrat în vigoare legea insolvenței pentru ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dacă a intrat în vigoare legea insolvenței pentru persoanele fizice

Bună ziua.
As vrea să știu dacă a intrat în vigoare legea insolvenței pentru persoanele fizice care au hotarăre judecătorească pentru executarea silita neavând nici un venit și având o problema de sănătate destul de grava care i sa tăiat și pensia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 1 Octombrie 2018
Legea falimentului personal a intrat în vigoare pe 1 ianuarie 2018.

Vedeti acest articol
www.avocatnet.ro/articol_370...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă a intrat legea insolvenței pentru persoanele fizice. Nițu Marian Dorin Nițu Marian Dorin As vrea să știu dacă a intrat în vigoare legea insolvenței pentru persoanele fizice care nu au nici un venit pentru a plati datoriile. (vezi toată discuția)
O problema destul de delicata,grava...doresc o solutie,va rog! dobos mihai dobos mihai am o iubita care dupa o casatorie cu un anume domn are acum ceva probleme grave cu bancile,doresc foarte mult sa o ajut ptr ca d-nul fost sot a profitat de ea ... (vezi toată discuția)
Cass, anaf si declaratia 604 precious007 precious007 Buna ziua, Am vrut sa deschid acest topic pentru ca am gasit erori pe site si un numar mare de oameni dusi in eroare tocmai din cauza unui articol de pe ... (vezi toată discuția)