avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna seara, eu cu sotul meu am cumparat o masina din banii nostrii dar am pus o pe numele soacrei. In caz de divort ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:59, 28 Septembrie 2018
Buna seara,
Proprietara este soacra asa ca dumneavoastra nu aveti niciun drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate simona435 simona435 buna ziua, sunt casatorita de 15 ani am un copil si locuiesc cu sotul in apartamentul mamei lui (aceasta fiind trecuta proprietara in acte).sotul detine o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.suntem o familie, locuim cu mama sotului de 13 ani, sotul ... morosa morosa Buna ziua.Suntem o familie.locuim cu mama sotului de 13 ani,sotul e singur la parinti,socrul a murit acum 10ani.Casa e dobandita prin mostenire de la parintii ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa danymbi danymbi Buna ziua. Soacra mea doreste sa lase casa ei mie si sotiei mele. Sotia mea mai are un frate care le-a facut sotie si soacrei mele viata un cosmar. Dupa nunta ... (vezi toată discuția)