avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salariu net 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salariu net 2018

Buna ziua
Lucrez ca medic de laborator la o clinica privata si am samariul net 5500 roni, salariu brut 9400
mi s-a cerut si am semnat un alt contract cu un laborator invecinat care apartine de fapt tot acestei clinici pentru un salariu net de 400 roni pentru 1 ora de lucru pe zi
am constatat ca salariul bru era de 864
dupa calculele mele la un brut de 864 avem un net de 200
as dori sa stiu daca este corect sau daca pentru 1 ora pe zi sunt alte deduceri

va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: clahomastreet , utilizator 07:42, 30 Septembrie 2018
Calculul pentru salariul net de 400 lei in afara functiei de baza il aveti aici:

[ link extern ] /
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza sporul de noapte si plata concediului de odihna Marian1985 Marian1985 Vreau sa stiu cum se calculeaza plata concediului. Din cate stiu se obtine un rezultat din salariile din ultimele trei luni impartit la nr de zile lucrate si ... (vezi toată discuția)
Cota pensie privata pilon 3- nota contabila /deductibilitate rdoro rdoro Administratorul societatii a aderat la o societate de pensii private PILON 3 cu data de01.03.2010, platind pe 25.03.2010 prima rata As dori un act normativ ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale 200 ron brut irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care ar fi contributiile ce trebuiesc platite pentru o persoana incadrata cu norma partiala 2 ore pe zi salariu brut 200 ron. ... (vezi toată discuția)