avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical!

Bună ziua! Trebuie sa plec cu soția la un consult medical în Italia... Lucram la o firma din românia! Dacă i se acord medical câteva zile este o problema în faptul ca părăsesc tara pentru tratament pe bani mei? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:15, 30 Septembrie 2018
Ordinul MS care permitea verificarea la domiciliu a salariatilor aflati in concediu medical de catre angajator a fost abrogat.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_407...
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sotul meu, locuieste si lucreaza in franta de 6 luni, ... Mihaela2411 Mihaela2411 Buna ziua. Sotul meu, locuieste si lucreaza in Franta de 6 luni, dar acum este in concediu medical ca urmarea a unui accident de munca. Ieri a fost la control ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in italia ancaiftode ancaiftode Tatal meu se afla in concediu medical in urma unui accident de munca, asta insemnand ca trebuie sa fie la domiciliu in fiecare zi. As dori sa stiu daca exista ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii poate semnala nereguli la certificatul medical Yanis022015 Yanis022015 Buna ziua am si eu o intrebare medicul de la medicina munci poate semnala nereguli la certificatul medical sau cum spune angajatorul ca este nejustificat?? Am ... (vezi toată discuția)