avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecere de la pfa norma de venit , la pfa sistem real ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecere de la pfa norma de venit , la pfa sistem real ,adaugare de cod caen si un angajat

Buna ziua! In acest moment sunt pfa cu impozit la norma de venit (cod caen 1413) , de 7 ani si jumatate .Din 2019 vreau sa mai adaug un cod caen, 4751 , pentru care trebuie sa angajez o persoana, Cele doua coduri caen v-or avea acelasi sediu social dar cu desfasurarea activitatilor in locatii diferite , in acelasi oras, deci vor fi doua coduri caen care vor genera venituri in acelasi timp.
Acum, eu stiu asa : ca pot trece de la norma in sistem real prin complectarea declaratiei 220 de la 1 ianuarie 2019. Nu stiu, in schimb , care este ordinea avand in vedere ca trebuie sa mai adaug un cod caen.
As dorii , daca ma puteti ajuta cu o ordine clara a pasilor ce trebuie parcursi.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Schimbare pfa din norma de venit in sistem real clauuudiu clauuudiu Buna ziua, Prin aprilie anul acesta mi-am infiintat un PFA la norma de venit. Acum as dori sa imi trec PFA-ul in sistem real, deoarece vreau sa mai trec ... (vezi toată discuția)
Ma incadrez la norma de venit sau la sistem real? RemusR09 RemusR09 Buna ziua! Am un PFA pe cod CAEN principal 6202 (consultanta IT), cod eligibil pentru norma de venit. In noiembrie 2019 am adaugat inca cateva coduri ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa delia3 delia3 Buna, in 2013 am infiintat un PFA cod caen 0149 ca domeniu principal, mi sa zis ca nu trebuie sa depun nici o declaratie in 2013, in 2014 ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)