avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VA ROG UN SFAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VA ROG UN SFAT

BUNA ZIUA. Mama mea a pierdut un proces la instanta de fond , la fel si recursul. Urmeaza sa facem apel. Si pentru ca nu mai avem bani am dori sa ne reprezentamn singure. Acum 14 ani , mama mea a cumparat 300 mp de la cineva si a inceput sa ridice casa cu banii rezultati din vanzarea apartamentului. Intre timp a aparut unul din cei doi proprietari reali ai terenului. Casa era deja ridicata. Acest proprietar a fost de acord sa primeasca de la mama mea banii pe cei 150 mp. in fata judecatorului , insa la ultimul termen a aparut si cel de-al doilea proprietar real care nu a dorit nici un bani si doar sa demolam casa. 14 ani ne am judecat si am pierdut procesul, atat la Judecatorie cat si ala Tribunal. Acum dorim sa facem apel dupa ce primit sentinta, la Curtea de apel. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Exista o taxa de timbru judiciar? In acest apel as putea aduce la cunostinta judecatorului ca eu, fiica am facut imprumut (acte doveditoare,) si am investit acesti bani in casa mamei mele? deci as fi o terta persoana... as vrea cumva sa opresc demolarea casei. Mama mea are 70 ani, este foarte bolnava. va rog din tot sufletul ajutati ma cu informatii, sfaturi , sa pot face cererea de apel. Multumesc frumos. si inca ceva . La instanta de fond judecatorul a considerat ca mama mea este de rea cumparator de rea credinta chiar daca s a dovedit cu acte ca a fost de buna credinta, ea nestiind despre adevaratii proprietari decat dupa ridicarea casei.
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
catalina45, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 10:57, 2 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu exista apel dupa recurs.
Va sfatuiesc sa discutati cu avocatul care v-a reprezentat pana acum.
Nu aruncati banii degeaba pe cai de atac inexistente.
Probabil cine a sfatuit-o i-a spus despre posibilitatea cailor extraordinre de atac pentru a mai amagi-o cu o cale de atac care va avea evident sorti de esec.
avocatul care m a reprezentat nici macar nu m a sunat . personal i am transmis un mesaj dupa ce m am uitat la solutie pe portalul instantei . De acolo stiu ca am dreptul la apel in termen de 30 de zile de la comunicare.
nu m a amagit nimeni . scrie pe portalul instantei la solutia pe scurt . cu drept de a formula recurs in termen de 30 de zile de la comunicare. va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. nu mai am bani de avocat. multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
catalina45, utilizator
imi cer scuze. recurs dupa apel. asa scris pe portalul instantei. cu drept de recurs in termen de 30 de zile de la comunicare. va rog ajutati ma cu un sfat . mama mea se poate reprezenta singura la recurs? trebuie platita vreo taxa?
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
catalina45, utilizator

Alte discuții în legătură

Primaria poate da despagubiri? catalina45 catalina45 buna ziua . mama mea a cumparat in anul 2004 300 mp teren de la o persoana si a inceput construirea casei. Dupa finalizare a aparut o persoana care a spus ca ... (vezi toată discuția)
Casa familiala cu autorizatie respectata primeste hot. jud. de demolare Cant A Cant A Suntem in faza de recurs al unui proces care a durat deja 3 ani si se pare ca, din pacate, casa viselor noastre va fi demolata. Avem toate autorizatiile, ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ? AlexGM AlexGM E un proces civil, la care cred ca s-a terminat. Contestasem un proces verbal al Politiei Rutiere. Asteptam ca pronuntarea sa vina prin posta, numai ca vad ca ... (vezi toată discuția)