avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament fara cadastru facut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament fara cadastru facut

Am gasit un apartament care ne place intr-un bloc nou. Vanzatorul l-a cumparat cash de la dezvoltator anul trecut si inca nu s-a semnat contractul de vanzare cumparare (am inteles ca nu s-a facut cadastrul). Acum vrea avans 15% in baza unei promisiuni de vanzare-cumparare. Este legal un astfel de document in aceste conditii? Ce acte ar trebui sa cerem si ce sa se specifice in acea promisiune pentru a nu ne lua teapa? Ce ar trebui sa verificam?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:24, 1 Octombrie 2018
Păi prima țeapă e ca încheiati o promisiune de vânzare cu o persoană care nu e proprietarul imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament cu suprafata mai mica decat in promisiune ContSters339828 ContSters339828 Buna seara, In luna iulie 2015 am semnat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament de 2 camere intr-un bloc nou, in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune vanzare-cumparare Ema_cumparator Ema_cumparator Buna ziua, In calitate de cumparator, am semnat o promisiune de vanzare-cumparare pentru un apartament de 2 camere, intr-un inca bloc in constructie la ... (vezi toată discuția)
Bună seara! urmează să achiziționăm un imobil prin credit ... Ancaaaaaa Ancaaaaaa Bună seara! Urmează să achiziționăm un imobil prin credit ipotecar. Astăzi am fost la notar cu vânzătorul, pentru a verifica actele, însă acesta nu a ... (vezi toată discuția)