avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sancțiune circulatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sancțiune circulatie

Am venit din oraș și am parcat mașina în locul unde parcam de multe ori în fața blocului .În acest loc parchează cine vine primul.Am dus în apartament cumpărăturile și am coborât sa plec .aCind am ajuns la mașină poliția locală făcea poze la mașină și chemase platforma sa o ridice. Am mers la ei și am întrebat ce sa întâmplat.Mi sa răspuns că este parcata neregulamentar că nu are 25 de metri de la trecerea de pietoni .I-am întrebat dacă celelalte mașini au 25m fata de intersecție . mi-au răspuns că au fost sesizați numai pentru mașina mea care de fapt avea Nr de alt judet deciit in care eram și anume vl si nu Dj. I-am spus că nu am stat decor citeva minute am dus o plasă și plec dar pe acest loc exista permanent mașini staționate sau parcate. polițistul îmi spune că mă amendează pentru staționate a mers la mașină lor a făcut proces verbal și a venit să-l semneze .I-am spus că refuz să-l semneze pentru că este loc de parcare a plecat spunindumi că procesul verbal se poate modifica in parcare in loc de staționate că are fotografii cu mașina sa urcat în mașină nu știu ce a mai scris in procesul verbal și au plecat fără să-mi de-a un exemplar din procesul verbal. In cazul cal primesc la domiciliul prin posta sau altceva pot sal contest. Cînd am ajuns la mașină mi-au cerut buletinul și permisul pe care le-am dat.

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva dana&16 dana&16 Am parcat mașina în curtea interioara între blocuri unde parchează și locatarii și la plecare am găsit pe parbrizul mașinii înștiințare de amenda ... (vezi toată discuția)
Masina parcata neregulamentar accident ramius ramius Buna ziua. Acum doua zile am avut surpriza sa imi gasesc masina parcata facuta praf. Mentionez ca masina era parcata intr-un scuar la o intersectie si era ... (vezi toată discuția)
Abuz al autoritatilor sau vina mea? menes662000 menes662000 Vineri, 15.02.2013 mi-a fost ridicata masina de pe o straduta mica si ingusta din Iasi. Motivul? Nu este scris in p-v pe care l-am primit cand am achitat taxa ... (vezi toată discuția)