avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrarea la bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrarea la bloc

Buna seara ! Eu locuiesc intr-un bloc nou facut de o firma care detinea tot pamantul de pe langa bloc .Firma a intrat in faliment si a fost executata silit pamantul fiind vandut hotelului de langa bloc care vor sa faca parcari si piscina ingradind astfel accesul locatarilor la bloc ( exista o singura cale de acces comuna si pentru hotel si pentru bloc ). As dori sa stiu daca este posibil sa ne inchida toate caile de acces la bloc intrucat in contractul de bloc scrie ca avem doar cativa metri in jurul blocului.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:30, 1 Octombrie 2018
Buna seara,
Vor lasa suprafata detinuta prin acte.
Daca nu ati fost inspirati sa cumparati si restul terenului a cui e vina?
Noi nu am stiut ca ei vor fii executati silit si se va vinde inclusiv calea de acces catre bloc iar terenul care s-a executat silit e mare cum puteam noi locatarii unui bloc sa cumparam atata teren?
Daca noul proprietar va ingradi accesul va trebui sa il dati in judecata pentru drum de servitute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la apartamentul meu, situat pe o proprietate privata ionutzinca ionutzinca Vreau sa ma lamuriti si pe mine, va rog, in urmatoarea situatie: eu si alti multi locatari, am cumparat apartamente intr-un cartier privat de locuinte; ... (vezi toată discuția)
Spatii si cai de acces GABRIEL 001 GABRIEL 001 Daca cineva detine la parterul unui bloc un spatiu , iar in fata spatiului la circa 4 metri detine un teren ,poate imprejmui cu gard de la coltul blocului ? ... (vezi toată discuția)
Drum de acces fory fory Am cumparat un apartament intrun bloc nou construtit in urma cu un an.Terenul pe care s-a construit blocul a apartinut unui cetatean care detine langa bloc o ... (vezi toată discuția)