avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Operație în Italia persoană neasigurată
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Operație în Italia persoană neasigurată

Lucrez în Italia în transfertă. Nu am card european de sănătate și nu cotizez ptr statul italian. Am nevoie de o intervenție chirurgicala, o pot face în spital în Italia? Se plătește, cât, decontează statul român intervențiile în Italia? Ce trebuie să știu, să fac?
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:41, 2 Octombrie 2018
Dar aveti card de sanatate european eliberat de Casa de Asigurari de Sanatate din Romania. In plus lucrati pe teritoriul Italiei, dar pentru o firma romaneasca, din ceea ce am inteles. Asa ca daca situatia impune efectuarea de urgenta a acestei interventii, o puteti face aici. Dar interesati va prima data la CNASS . Vedeti si raspunsul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate pentru un cetatean italian casatorit cu o romanca kapena kapena Buna ziua. Sunt casatorita cu in cetatean italian in Italia.Ne-am mutat temporar in Romania,unde s-a intamplat sa aiba nevoie de o interventie chiurgicala.As ... (vezi toată discuția)
Atac vascular cerebral in strainatate la sofer de tir vitasea77md vitasea77md Buna. Socrul meu este angajat la o firma romaneasca de transport. Este sofer pe comunitate. Intr-o parcare in Italia in timpul incarcarii sau odihnei (nu ... (vezi toată discuția)
Card de sănătate european Gavrila 1 Gavrila 1 Am fost în concediu în Bulgaria și în ultima zi m am înecat cu o bucata de carne și cei de la recepția hotelului au sunat la salvare. Au venit cei de ... (vezi toată discuția)