avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum pot afla cine este proprietarul unui imobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum pot afla cine este proprietarul unui imobil

ma pot adresa primariei sa solicit date legate de proprietarul unui imobil, sau aceste date sunt cu caracter persoanal. De asemenea in cazul in care la aceast imobil locuiesc ilegal unele persoane , unde ma pot adresa.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gheorgheangelica , utilizator 08:44, 5 Octombrie 2018
Vedeti acest articol daca va ajuta
[ link extern ]
Va puteti interesa la autoritatea fiscala teritoriala
Pentru persoane care locuiesc fara drept legal in imobil puteti sesiza oficial politia teritoriala
m-am adresat primariei si mi s-a comunicat ca sunt date cu caracter persoanal si ca atare nu pot primi informatii privind proprietarii imobilului invecinat. Va multumesc.
In baza carui articol din lege pot solicita informatii privind proprietarul imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot sa aflu cine este proprietarul unui teren ... madio madio Buna ziua, cum pot sa aflu cine este proprietarul unui teren vecin cu al meu. mentionez ca eu am toate actele si de la vecin nu stiu decat adresa Multumesc (vezi toată discuția)
Cum aflu numele paratului cunoscand doar adresa?? aidu aidu Buna ziua, Doresc sa introduc o cerere de chemare in judecata pt pretentii de vecinatate contra proprietarilor unei case. Dar nu am nicio idee cum ii ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica Dana Deea Dana Deea Buna ziua . Locuiesc intr un imobil tip bloc cu curte interioara si parcari individuale private. Iar cei de la parter au si zona verde proprie. De curand la ... (vezi toată discuția)