avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... ?ce sa va intampla
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

?ce sa va intampla

Am vrut anu asta ca sa iau un imprumut de la banca fiin mers la o institutie bancara care mia dat respingere. Dupa aceaia am aflat de la cineva ca ma poate tipul sa ajute cu o rata de la banca,la care si am apelat. M-a ajutat cu cerearea de formular ca o ruda de al lui lucreaza la o banca la care ma trimis el personal acolo tipa a facut in sistemul de programare cas casatorit( defapt sunt necasatorit) si mia zis daca banca ma suna si ma intreaba sa spun ca da si toate altele. Iar dupa cateva zile banca ma sunat si de aicea a inceput toata treaba.....vroiai ca sa trimit prin email certificatul de casatorie ( fiind eu nam ). tipul respectiv a zis ca nui nici o problema ca el rezolva..ma intrebat daca am o cunostiinta recent casatorit..a luat un certificat de casatorie si intrun format pdf sau ma rog a stres afara numele domnului si mia pus datele mele inlocul respectivului , dupa aceia de pe emailul meu ( ca am dat acces la un email pe care nu foloseam demult) a trimis la reprezentant bancar care ma sunat pt credit. Na dupa aia 2 zile ma suna banca ca actul respectiv e fals intreaba daca eu am facuto si am zis nu. No cererea de creditare a fost respinsa nu mau acceptat creditul ,,motiv frauda " . Iar peste 6 luni ma trezesc cu organele de politie in fata cases ca sa ma reprezint la sectia de politie....ca suspect in acte fals uz fals declaratie falsa...Ce se paote intampla in continuare
Cel mai recent răspuns: vlad0007 , utilizator 17:16, 8 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Aicea se pune treaba ca reprezentanta de la banca nu mia dat ca sal semnez si directorul a trimis actele mai departe... am fost sunat de la banca miau cerut certificatul am apelat la omul respectiv care a facut falsificarea actului iar dup ce a trimis am fost sunat de la banca ca trebe sa semnez cererea de credit ca au uitat sa mi dea sal semnez... am refuzat creditul iar apoi mau sunat cei mai cu rang mare de la frauda ca actul a fost falsificat si urmare am zis si lor situatia si cam atata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire act fals fals la banca vlad0007 vlad0007 Am vrut anu asta ca sa iau un imprumut de la banca fiin mers la o institutie bancara care mia dat respingere. Dupa aceaia am aflat de la cineva ca ma poate ... (vezi toată discuția)
Am încercat să iau un credit folosindu-mă de ajutorul cuiva de la bancă și de un certificat de căsătorie falsificat, iar acum mă caută poliția. ce se poate întâmpla în continuare? vlad0007 vlad0007 Am vrut anu asta ca sa iau un imprumut de la banca fiin mers la o institutie bancara care mia dat respingere. Dupa aceaia am aflat de la cineva ca ma poate ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)