avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Paternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Paternal

Buna ziua ,Am fost angajat Aprilie 2017 iunie 2018 dupa care am intrat in concediul medical 3 luni pana pe data de 1 octombrie si am incetat contractul de munca , daca ma angajez din nou cu 2 luni inainte de a naste sotia beneficiez de indemnizatie ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 7 Octombrie 2018
Ma scuzati, inca ceva ce as vrea sa stiu ,prietena mea trebuie sa aiba acte cu mine pentru a beneficia de concediul paternal?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este obligatoriu ca parintii sa fie casatoriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație crestere copil julia_mik julia_mik As vrea sa stiu daca raman gravidă si sunt angajată iar la scurt timp dupa după ce anunt firma ca sunt însărcinată imi dau demisia(probleme personale) ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie fara stagiu de cotizare in ultimele 12 luni Daniel Rus81 Daniel Rus81 Buna ziua, In situatia in care sotia,nu are stagiu de cotizare in ultimele 12 luni,poate solicita indemnizatie de crestere a copilului,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Lps ped Lps ped Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare: Am lucrat, dupa cum urmeaza: 15 sept. 2015-15 iun. 2016 15 sept. 2016 -16 iun. 2017 Acum voi avea contract tot ... (vezi toată discuția)