Raluca  Iliescu 
	    	Avocat

Raluca  Iliescu 
	    	Avocat	    

Raluca  Iliescu, Avocat
  Raluca  Iliescu, Avocat 	
			 Petrovic 
	    	Utilizator

Petrovic 
	    	Utilizator	    

Petrovic 
	    	Utilizator

Petrovic 
	    	Utilizator	    

Buna ziua.
Va puteti infiinta un SRL , dvs.fiind asociat unic.
PFA poate avea în obiectul de activitate cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN, spre deosebire de SRL, care , pe langa obiectul principal de activitate, poate autoriza oricate coduri caen doreste, exceptandu-le pe cele care au regim special. Un avantaj in favoarea infiintarii unui SRL este si faptul ca impozitul pe venitul microintreprinderilor este de 3%, fara angajati, respectiv 1%, cu angajati.
La infiintare va trebui sa aveti un capital social de 200 lei.
 Petrovic, utilizator
 Petrovic, utilizator 	
			~ final discuție ~
 mihaela_982	                   

Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă?
Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)
	                    mihaela_982	                   

Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă?
Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)

sveta izbash	                   

Buna ziua. Vreau sa îmi deschid o firma de decorațiuni handmade. Am vorbit cu un jurist și el mi-a recomandat sa îmi fac întreprindere individuală. Am ... (vezi toată discuția)
	                    sveta izbash	                   

Buna ziua. Vreau sa îmi deschid o firma de decorațiuni handmade. Am vorbit cu un jurist și el mi-a recomandat sa îmi fac întreprindere individuală. Am ... (vezi toată discuția)

anitsirc	                   

[i]Buna ziua!
Apreciez raspunsurile primite in acest forum, sunt oferite de oameni competenti.
Orice raspuns imi veti oferi va fi binevenit si ma va ajuta ... (vezi toată discuția)
	                    anitsirc	                   

[i]Buna ziua!
Apreciez raspunsurile primite in acest forum, sunt oferite de oameni competenti.
Orice raspuns imi veti oferi va fi binevenit si ma va ajuta ... (vezi toată discuția)