avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Case de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Case de marcat

Circula un zvon, cum ca inca nu trebuie schimbate casele de marcat vechi cu cele noi care au jurnal electronic..unii spun ca inca nu avem obligația pt ca sistemul nu este operațional
Cel mai recent răspuns: Vintila Petru , utilizator 12:04, 6 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, solicită Guvernului prelungirea termenului prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) de înlocuire a caselor de marcat cu rolă jurnal cu aparate de marcat cu jurnal electronic, până la data la care ANAF va fi dotată tehnic şi logistic cu aparatura electronică necesară.
[ link extern ]
Dar suntem obligați in momentul de fata să schimbăm vechile case de marcat? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat electronica danao1985 danao1985 Sunt PFA si desfasor activitate de comert cu amanuntul.Sunt abligat sa folosesc casa de marcat cu jurnal electronic sau o pot folosi in continuare pe cea cu ... (vezi toată discuția)
Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)