avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Indemnizatie maternitate din doua tari
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Indemnizatie maternitate din doua tari

Buna seara,.. as dori sa stiu daca exista posibilitatea de a beneficia de indemnizatia pentru maternitate din doua tari contemporan in conditiile in care eu lucrez in strainatate cu contract, dar am si o firma activa in Romania. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: katty_ro , utilizator 15:50, 8 Octombrie 2018
Buna dimineata!

Sunteti rezidenta in statul in care lucrari cu contract? Sau contractul este incheiat cu o firma din Romania si sunteti detasata in strainatate?
Buna ziua, sunt rezidenta in aceasta tara, am contract full time aici, dar in acelasi timp am si o firma deschisa in Romania, unde imi desfasor activitatea ocazional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie minor cu parintii in strainatate pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Am si eu o nelamurire......stie cineva despre indemnizatia pentru minori in cazul in care parintele lucreaza in strainatate?Mai precis am ... (vezi toată discuția)
Angajat in romania, dar lucreaza in ue Pena Pena Buna seara As dori un raspuns pentru urmatoarea intrebare: O firma din Romania poate avea angajati cu contract aici (in Romania) si sa-i plateasca aici, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil petcuruxandra petcuruxandra Buna seara, Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in data de 1 Aprilie 2020. Locuiesc si sunt angajata cu carte de munca in Anglia, de mai bine de 1 an si ... (vezi toată discuția)