avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Provident
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Provident

Buna ziua,mamei mele i.a venit o notificare de executare silita de la cycle cum ca in 3 zile trb sa plateasca suma de 658 lei.ideea este ca cei de la cycle spun ca ne.au mai trimis o notificare acum 2 ani ,noi nu ne aducem aminte si nu mai avem chitantele cum ca am platit toata suma.am sunat la firma de recuperari sa vedem daca putem plati de inceput 200 lei deoarece mama mea nu are nici un venit si au spus ca sub nici o forma iar tatal a decedat de 4 luni jumate.spune.ti.mi va rog cum sa procedez.

Alte discuții în legătură

Executare silita credit auto corina_gf corina_gf Mama a facut un credit auto pe 10 ani, acum o sapt i-a venit instiintare ca trb sa plateasca toata suma de 240 mil, daca nu i se va confisca masina pt k a ... (vezi toată discuția)
Instiintare executare silita .un mic ajutor cu un sfat daca va rog ! ? andrey-tudy andrey-tudy Treaba sta in felul urmator ,cu cateva ore a venit postasul sa imi aduca o Instiintare de executare silita In urma cu 2 ani si jumatate tatal meu a avut un ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii cer bani de la un decedat bucurescu bucurescu buna ziua, acum 6 ani mama mea a decedat. La o luna dupa deces am sunat la compania telefonica ROMTELECOM si am cerut anularea acestui post telefonic lucru ... (vezi toată discuția)