avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie bebe 2 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie bebe 2 luni

Eu si concubinul meu stam in acelasi imobil.Imobilul este pe numele lui.Eu nu am mutație facuta pe adresa lui.Insa împreună avem o fetita de 2 luni.Vrem sa ne despărțim.Ce sanse sunt ca eu sa imi pot lua copilu de la el.Mentionez ca nu suntem cununati..si eu nu am unde sa merg decat o chirie si sa îmi angajez bona pt a sta cu bebe.Multumesc mult pentru eventualele răspunsuri
Da aici este problema,eu nu am acte care sa dovedească ca detin o casa ..eu am sa merg cu bebe in chirie.De aceea vreau sa ma informez inainte de a face pasul acesta.Pentru ca nu vreau sa intru la rapiresau ceva de genul.El ma amenita ca mama lui avand 15%din locuită in care locuiesc momentan..Imi va lua copilu si ma va da afara.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Veti obtine minorul.
Tatal nu are sanse deloc daca aveti unde sa locuiti si aveti acte.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamnă, trebuie să aveţi un domiciliu, indiferent de forma de proprietate, puteţi locu la o prietenă care vă ia în spaţiu, puteţi locui în chirie sau la mama acsă, importante sunt condiţiile de locuit, care trebuie să fie decente.Se va face o anchetă psihosocială la adresa indicată de dvs. ca domiciliu, se va face şi la tată, oricum, la 2 luni copilul rămâne u mama.
Despre ce acte este vorba..contractul de închiriere al unui locuinte sau ce altfel de acte îmi va trebui pt a putea eu sa tin copilul.

VeronicaRaisa a scris:

Da aici este problema,eu nu am acte care sa dovedească ca detin o casa ..eu am sa merg cu bebe in chirie.De aceea vreau sa ma informez inainte de a face pasul acesta.Pentru ca nu vreau sa intru la rapiresau ceva de genul.El ma amenita ca mama lui avand 15%din locuită in care locuiesc momentan..Imi va lua copilu si ma va da afara.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Veti obtine minorul.
Tatal nu are sanse deloc daca aveti unde sa locuiti si aveti acte.

Da, un contract de închiriere , sau dacă vă mutaţi la părinţi, declaraţia de primire în spaţiu, la fel dacă vă mutaţi la o prietenă-vă ia în spaţiu.E mai uşor cu contract de închiriere.
Da, un contract de inchiriere sau un act de luare in spatiu in caz extrem.
Actele ajuta la anxheta sociala si arata instantei stabilitatea domiciliului.

Alte discuții în legătură

Incredintare minora cristina9 cristina9 am o fetita de 1 an si9 luni dintr-o relatie de4 ani.tatal a recunoscut copilul si doreste sa incheie aceasta relatie.doreste sa mearga in instanta pentru a ... (vezi toată discuția)
custodia copilului cristina282008 cristina282008 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Diana001 Diana001 Buna ziua, Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la ... (vezi toată discuția)