avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registru decizii interne
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registru decizii interne

Buna ziua. Trebuie sa fac un registru de decizii interne pentru ca persoana care se ocupa de HR pana acum a sters tot ce avea despre firma. Intrebarea mea este urmatoarea : fac un simplu registru de mana si atat? Sau are vreun regim special acest registru? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:09, 9 Octombrie 2018
Nu existra registru special ... puteti intocmi dvs unul.

Model
[ link extern ]

sau

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de voluntari CalinMarcela CalinMarcela Exista un registru pentru voluntari cu regim special sau pur si simplu il fac dintr-un registru normal. (vezi toată discuția)
Sediu social bob02008 bob02008 Buna ziua, as vrea sa deschid un SRL-D cu doi asociati. eu cu un prieten. iar sediul as vrea sa-l fac la prietenul meu. Dar el este din alt Judet. Ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Facturi si chitante MMMI MMMI Buna ziua sunt noua pe acest forum am o nelamurire am cumparat de la librarie formulare : FACTURI SI CHITANTA pt firma fara tva am emis deja 3 facturi cu ... (vezi toată discuția)