Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ani in tara natală România pentru furt calificat în Slovenia( autoritățile slovene find de acord cu această hotărâre si el prezentandu-se la audiere si procese alături de avocat)In timp ce s-a emis mandatul el era plecat în Cehia unde a fost legitimat si arestat preventiv.Autoritatile slovene nu au trimis alte acte în tot acest timp si el nu a fost interogat decat de procurorul ceh refuzand trimiterea în Slovenia.Acum 10 zile s-a trimis mandat de aducere in România pe numele lui si toate actele precum procesele se judecă în România.Precizez ca a fost emis acest mandat europea cu 2 saptamani inainte ca el sa aibe interogatoriu prin video conferinta cu Autoritatile slovene în România.Care sunt sansele de a fi trimis în România el acceptând acest lucru.?Si cat il mai pot tine in Cehia arestat preventiv?
Bună ziua eu am avut un mandat de arestare internațional și l-am executat în Germania ei dacă eu vreau să vin în România risc să fiu din nou arestat ??
Buna ziua!
David alexandru
Am o intrebare pentru dumneavoastra, am de executat pedeapsa de un (1)an cu executare pentru un geam spart, problema este ca eu cu sotia am trimis bani unui ... (vezi toată discuția)