avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ordonanta de plata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ordonanta de plata

bunaseara! pot opta pt prodedura insolventei daca pe calea ordonantei de plata pusa in executare n-am recuperat creanta. mentionez, caci soldul este din 2012 iar hotararea ordonantei de plata ramasa definitiva in aprilie 2015. se considera prescrisa datoria? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: badila steluta , utilizator 21:00, 10 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca debitorul este insolvabil cu ce v-ar ajuta sa i se dispuna
intrarea in insolventa, procedura concursala prin care mult mai greu se obtin banii? In plus, valoarea prag este de 40.000 lei.
din cate apare pe site mf vad ca integistreaza profit in 2017. executorul nu a gasit nimic lipsit de sarcini sa poata executa. am aflat caci soldul a fost anulat din contabilitate . va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma rome rome Buna ziua, am o firma la care sunt administrator unic si pe care doresc sa o inchid. Dar exista o mica problema; pe adresa firmei exista o amenda data de ITM ... (vezi toată discuția)
Insolventa tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! În decembrie 2011 aveam sold către creditorul X = 30.000ron şi către creditorul Y = ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)