avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Munca in folosul comunitatii!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Munca in folosul comunitatii!

Buna seara . As dori sa stiu ce mi se poate intampla daca refuz sa prestez munca in folosul comunitatii? Am o condamnare de 1 an si 6 luni cu suspendare si 60 de zile munca in folosul comunitatii. Poate judecatorul sa imi revoce suspendarea si sa imi dea cu executare?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
bog28, utilizator
Cel mai recent răspuns: John96 , utilizator 19:57, 6 Mai 2025
Buna ziua , am avut 200 de ore in folosul comunității,am făcut 198 și mi-a expirat termenul , mi-a venit mandat de aducere la judecătorie , ce mi se poate întâmpla pentru 2 ore..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Risc sa fiu privat de libertate? MihaelaPostica MihaelaPostica Sunt in termen de probatiune pe 3 ani..o luna in urma am incalcat legea si mi-a fost deschis alt proces pe numele meu..risc sa fiu privat de libertate sau nu (vezi toată discuția)
Ma prins fara permis daniel dan daniel dan Ma prins a doua oară fara permis ce se poate intampla având în vedere că mai am o condamnare de 5 luni pe un termen de 2 ani cu suspendare (vezi toată discuția)