avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obligatie facturare magazin online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obligatie facturare magazin online

Stiti cumva daca un magazin de produse online are obligatia de a factura acele produse? Printre altele magazinul comercializeaza si tonuri de telefon, care sunt trimise direct la nr. de telefon al cumparatorului. Cum se poate da o factura in acest caz in conditiile in care nu exista date despre adresa cumparatorului? Exista vreun text legal care sa oblige/sa permita unui magazin online sa nu factureze produsul respectiv?

Alte discuții în legătură

Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Renuntare la un produs achitat partial si nelivrat Zsuzsana Zsuzsana Am platit un avans de 30% pentru un dulap si o comoda intr-un magazin care comercializeaza mobilier - asta era conditia ca sa imi fie retinute produsele (din ... (vezi toată discuția)