avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... proces penal in italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

proces penal in italia

am lucrat in italia fara contract si italianul nu mia dat banii eu am fost la el dupa banisi lam amenintat cal bat nici nu mai stiu ce iam zis
asta se intampla in urma cu un an si doua luniiadica 2008 iunie
el atunci cand eu lam amenintat a venit insotit de un carabinier care a fost martor ma dus la sectie si mi intocmit un proces verbal pe care lam semnat
nu prea am inteles mare lucru din acxest proce verbal in fine si acum dupa un an si ceva ma suna un prieten din italia si imi spune ca am preoces eu nu am primit nimic oficial

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o problema andy1992 andy1992 anul trecut in toamna am fost sa ma p[limb cu un prieten cu scuterul am fost pana la tatal meu sa cer niste bani pentru benzina in timp ce prietenul meu a ... (vezi toată discuția)
Proces penal in italia pentru amenintare aricana aricana am amenintat seful meu din italia pentru ca nu mia dat banii si a deschis proces impotriva mea pentru fraz intimidatorii si amenintare are si martor un ... (vezi toată discuția)
O mama disperata,cer ajutor daryo daryo am un copilas de 6 luni cu concubinul luindui si numele insa eu mam despartit cand avea doar 3 luni ,eu sunt maritata si acum nu pot sa mai scap de concubin ... (vezi toată discuția)