avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Catel in Apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Catel in Apartament

Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si strang intotdeauna dupa el cu exceptia urinei. Vecinii m-au amenintat ca vor chema politia care ma va amenda. As vrea sa stiu daca politia sau asociatia de proprietari pot lua masuri asupra mea. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 17:35, 12 Octombrie 2018
Atata timp cat strangeti dupa catel nu exista motuve pentru care sa fiti santionata.
Asociatia de proprietari nu are dreptul de a aplica sanctiuni proprietarilor.
Asociatia de proprietari nu are autoritatea si competenta ssa aplice alte sanctiuni in afara celor prevazute de dispozitiile care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Asta mi-am spus si eu însă ei aduc in discutie faptul că urinează pe gazon si il usucă. La acest aspect ma refer. Pot fi sancționat de poliție pentru urina castelului?
Numai daca se dovedeste ca bea acid clorhidric in loc de apa sau sucuri.
Cum poate sa spuna o tampenie atat de mare, ca se usuca iarba de la pipilica catelului? I-a facut analiza urinei catelului si s-a constatat ca este acida? Oamenii sunt de multe ori atat de tampitzi incat nu te mai miri cum voteaza!
Sa puna panouri antisoare deasupra ierbii, sa nu se mai usuce.
Va multumesc... chiar ma gândeam ca am eu o problema.

Alte discuții în legătură

Plimbat caine in lesa OPLA OPLA Buna ziua, in cazul unui caine din rasa ciobanesc german este obligatoriu ca atunci când ies cu acesta la plimbare pe domeniu public sa fie purtat in lesa? ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a comitetului general a mun bucuresti? Parmen Parmen Buna ziua, doresc sa stiu in ce conditii si daca se poate, bine-nteles, anula Hotărârea Consiliului General al Municipiului București Nr.120 din ... (vezi toată discuția)
Pv in absența , câine fara botniță KrmenM99 KrmenM99 Dețin un labrador , de 5 ani , ies cu el întotdeauna fara botniță și pentru că legea îmi permite ,dar este și un câine blând Mama a ieșit cu el la ... (vezi toată discuția)