Am ordin de protecție împotriva fostului soț, însă fără modificarea programului de vizită (zilnic) al minorului. Acum a luat copilul de la grădiniță și refuză să-l aducă înapoi la domiciliul meu, ce pot face în situația asta?
In dara de 08.10 am obtinut ordin de protectie impotriva fostului meu sot. A doua zi a luat copilul de gradinita si refuza sa il mai aduca inapoi la domiciliul meu.Conform intelegerii la notar el poate vizita minorul.zilnic.Intrebarea mea este dc ii pot interzice sa mai ia copilul de la gradinita.Am facut plangere la politie care dupa ce discuta cu el imi spun ca refuza sa aduca copilul la domiciliu, mai mult la 4 ani copilul spune ca nu mai vrea la mine si la sora lui.Ce pot face pt ca nu ma pot duce sa il iua si dc o sa il iau de la gradi o sa fie un joc de.a soarecele si pisica cine ajunge primul.Doamnele pot fi obligate sa nu i.l mai dea? In conventie e stipulat doar dr de vizita zilnic fara alte precizari.Dc deschid actiune in instanta pt modificare pot cere si ordonanta presedentiala sa nu ii mai ia sau sa stabileasca un program de vizita.Multumesc.