avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plata profesor la invatamantul special
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plata profesor la invatamantul special

Sunt profesor de muzica, titular la o scoala gimnaziala in care exista clase de invatamant special integrat in invatamantul de masa.Pentru ca am 38 de ani vechime in invatamant si gradul didactic I, am norma didactica de 16 ore din care 2 ore la clase de special. Pe aceste 2 ore sunt platit ca necalificat cerandu-mi-se un un certificat care sa ateste pregatire pentru invatamantul special ( modul de psihopedagogie speciala). Este legal sa fiu platit astfel pe cele 2 ore?
Mentionez ca am parcurs o formare pe tema ""Scoala incluziva si comunitara"" de 89 ore si 25 credite pe care pot sa il atasez.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)
Norma didactica oana0309 oana0309 buna ziua. am o dilema. avand in vedere urmatoarele: Art. 262. - (1) Activitatea personalului didactic de predare se realizează într-un interval de timp ... (vezi toată discuția)