avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cat timp se pot tine in casierie sumele incasate, ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cat timp se pot tine in casierie sumele incasate, intr-o institutie publica?

Cat timp se pot tine in casierie sumele incasate, intr-o institutie publica?
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 14:38, 29 Octombrie 2018
Istitutiile publice aplica, inca, prevederi din Decretul 209, astfel incat incasarile se depun in ziua urmatoare la trezoreie. Daca trebuie scos numerar, acesta se scoate cu fila cec(nu mai sunt carnete) pe fiecare articol si alinieat, functie de necesitati. Din 2014 se urmareste foarte strict executia bugetara in trezoerie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold casa la sfarsit de an ContSters275599 ContSters275599 Lucrez la o primarie. As vrea sa stiu care este actul normativ in care se specifica, ca la sfarsit de an este interzis sa ai sold in casa. Am consultat Ordinul ... (vezi toată discuția)
Fisa post casier valuta t.simona t.simona Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model pt Fisa postului casier valuta. Multumesc Simona (vezi toată discuția)
Functionari publici: agent fiscal si casier - ce responsabilitati au? geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare: - la o primarie de comuna, in cazul in care exista 2 functionari publici, unul angajat ca agent fiscal la ... (vezi toată discuția)