avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Bună seara , am achiziționat un autoturism și am făcut toate actele de vânzare cumpărare însă în certificat fostul proprietar nu a trecut "instrainat catre" .Voi avea probleme la inmatriculare sau dacă sunt oprit de politie? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:46, 15 Octombrie 2018
Daca parcurgeti procedura de inamtriculare vehicul in termenul legal prevazut nu veti avea probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - acte incomplete. Seca Seca Buna seara. In septembrie 2017 am cumparat un autoturism. Persoana de la care l-am cumparat preluase un leasing, il finalizase insa nu-si trecuse masina in ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o mașină în care am făcut contract vanzare ... Cristian1997 Cristian1997 Bună seară , am o mașină în care am făcut contract vanzare cumparare am inscriso ca bun la primarie pe numele meu dar nu am inmatriculato pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)