avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Termen plata dobanda pentru taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Termen plata dobanda pentru taxa auto

Buna ziua,
In data de 16 august 2018 mi-au fost returnati banii pentru taxa auto platita in 2008. In normele metodologice scrie ca in cel mult 15 zile se restituie si dobanda aferenta. In data de 19.09.2018 am scris la finante o petitie. Acesta este raspunsul primit :
Buna ziua,
va informam ca petitia dumneavoastra a fost inregistrata la AJFP
Caras-Severin sub nr.R 9004/19.09.2018
si in Registrul petitiilor la nr. 4103.
Raspunsul il veti primi de la structura de Colectare Resita , unde a fost
repartizata petitia dumneavoastra.

Ce este de facut ?
Va multumesc.

Cu stima,

Mihai Cenan

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina prin 2008 - 2009 - recuperare taxa dinumarin dinumarin Buna ziua, am cumparat o masina prin 2008 2009 am platit taxa vreo 3000euro ce documente imi trebuiesc sa imi pot recupera bani ..faza este ca nu cred ca mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans pt mansarda pikialina pikialina Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: in 23 februarie 2008 am incheiat un contract de construire a unui apartament in ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)