avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Model sesizare DSP
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Model sesizare DSP

Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa contina o reclamatie adresata DSP-ului? E vorba de un centru care comercializeaza produse alimentare sub forma de shake-uri fara sa detina nici un fel de autorizatie de functionare si in conditii de igiena improprii ( mentionez ca pe langa comercializarea acestor produse fara sa se emita bon fiscal,nu exista casa de marcat, se si consuma in acest sediu aceste produse, fara a fi autorizat sanitar, neexistand conditii de igiena necesare).Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:56, 15 Octombrie 2018
Ar trebui sa contina cat mai multe date de fapt, ce ati vazut, de cate ori, locatia, posibilitati de contact etc.
Nu exista modele ,formulati cum credeti de cuvinta ,incercand sa descrieti in mod clar nemultumirea dvs ,oferind date identificare atat pt societatea respectiva cat si pt dvs etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme ptr catering hambra hambra exista vreo lege/norma in care sa prevada spatiu minim ptr activitate catering??? ce norme trebuie sa indeplinesc ptr a optine autorizatia de functionare??? (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca niko79 niko79 Buna ziua! Imi puteti spune ce studii sunt necesare pentru functia de vanzatoare? Dar lucrator comercial? (comert cu amanuntul prod. nealimentare) si unde pot ... (vezi toată discuția)