Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen, Avocat
 Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen, Avocat 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Gliterunicorn 
	    	Utilizator

Gliterunicorn 
	    	Utilizator	    

Daca aveti custodie exclusiva va fi greu sa schimbe situatia.
Depinde si ce motive invoca si ce va dovedi.
 Gliterunicorn 
	    	Utilizator

Gliterunicorn 
	    	Utilizator	    

Ce înţelegeţi dvs. prin "soţul mi-a cedat toate drepturile asupra minorei"? Întreb fiindcă , conform legii, autoritatea părintească nu se poate ceda. Aveţi vreo hotărâre judecătorească în acest sens? În funcţie de asta, răspunsul diferă.
 ContSters331678	                   

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: am divortat acum 2 ani de fostul sot, impreuna cu care am o fetita de 6 ani si am o hotarare de divort cu exercitare ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters331678	                   

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: am divortat acum 2 ani de fostul sot, impreuna cu care am o fetita de 6 ani si am o hotarare de divort cu exercitare ... (vezi toată discuția)

Hereiam123	                   

Buna ziua sunt noua pe forum si as dori sa va adresez niste intrebari mai complexe..
In urma relatiei cu fostul “iubit” am nascut o fetita care acum este ... (vezi toată discuția)
	                    Hereiam123	                   

Buna ziua sunt noua pe forum si as dori sa va adresez niste intrebari mai complexe..
In urma relatiei cu fostul “iubit” am nascut o fetita care acum este ... (vezi toată discuția)

mioara2012	                   

Buna ziua!
Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)
	                    mioara2012	                   

Buna ziua!
Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)