avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Sunt student si vreau sa stiu ce benefici am ca angajat
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Sunt student si vreau sa stiu ce benefici am ca angajat

Buna comunitate as vrea sa stiu si eu ce benefici am din partea angajatorului pentru ca sunt student la master anul 1 si lucrez de aproximativ 9 luni dar din motive personale eu sunt incadrat ca student din data de 1 octombrie 2018 ...Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: tudy1994 , utilizator 17:16, 21 Octombrie 2018
Buna ziua,

Studiati si lucrati in Romania sau in Italia?
Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va beneficia sotia de indemnizatie pentru cresterea copilului? dorinbirdean dorinbirdean Buna Ziua, Sotia mea este insarcinata in luna a 3-a,este angajata de 2 luni si jumatate si este studenta in ultimul an la master. A mai fost angajata 1 an, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pe timpul facultatii florea_theodora florea_theodora Buna, sunt studenta in anul I la o facultate din cadrul Universitatii din Craiova, cursuri de zi, cu taxa. Anul universitar a inceput in luna octombrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului Peri Peri Buna ziua. Din 2015 pana in 2017 am urmat un master la zi, la buget. Tot in vara anului 2017 am demisionat de la locul de munca. In ultimele 24 de luni am ... (vezi toată discuția)