avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caen 8690
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caen 8690

Bună ziua, am infintat un srl pe acest cod. Sediu social este fara activitate deoarece este facut in cabinet de avocatură. Stiu ca este provizoriu dar nu am avut pe nimeni sa mă ajute.Activitatea se desfășoară la domiciliul pacientului. MINISTERUL SĂNĂTĂȚII si DIRECTIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ spun ca trebuie să am un punct de lucru ca sa mă autorizeze. Am platit 1 an de zile un punct de lucru degeaba...... La acel punct de lucru nu se sustinea nici un fel de actualitate , asa ca l-am închis. Acum pentru reavizare mi se spune sa deschid un nou punct de lucru. Se va întâmpla acelas lucru.... ce este de facut? Mai ales acum trebuie sa achizitionez casa de marcat , cu contractu de închiriere de la punctul de lucru. " o sa merg la pacient , în militari , dupa care dau o fugă în balta albă sa bat pe casă serviciu. Ce este de făcut Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Infintare magazin online, srl cu sediu la un cabinet de avocatura. atomix60 atomix60 Buna ziua, doresc sa infintez un magazin online, cu care vreau sa vand produse electronice, calculatoare, telefoane, cabluri si tot ce tine de IT. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Activitate casa expeditii catam23 catam23 Buna seara, Am si eu cateva intrebari legate despre desfasurarea activitatii unei case de expeditii : In urma cu 6 luni am infintat o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Srl fara activate necesita casa de marcat? Octavian1978 Octavian1978 Am un SRL fara activitate (declaratii depuse cu zero) si fara punct de lucru (doar sediu). Am nevoie de casa de marcat fiscala dupa noile cerinte - sau doar ... (vezi toată discuția)