Buna ziua ,
Numele meu este Marinescu Madalin. Am o mare problema cu cei de la Digi. Pe scurt :
Stau cu chirie in Bucuresti. Inaintea mea au stat doua fete timp de 3 ani. De la inceput , mai exact din 2015 si-au facut contract de tv+net la cei de la Digi pe 12 luni , nu pe nedeterminat. Fara acordul proprietarului,nimic. Le-au facut contractul pr loc un consultant de teren. Dupa terminarea contractului au mers pe burta inca un an si plateau lunar suma fixa din contract si aveau incontinuare serviciile active. Titulara contractului a plecat de ceva timp din tara si nu mai dau de ea de nici o culoare. Defapt,am dat,dar nu o intereseaza;nu vrea sa coopereze... Mentionez ca de cateva luni si eu platesc lunar aceeasi suma ca sa am servicii.
Daar...eu vreau acum sa imi fac contract pe numele meu cu alte pachete etc , doar ca nu am cum . Trebuie sa se prezinte titulara contractului sa isi dea acordul pt asta , ceea ce este imposibil pt urmatorii zeci de ani,daca nu chiar pe viata.
Ce pot face in situatia aceasta ??
Contract nou nu pot , ca e unic pe adresa. Daca nu platesc , se reziliaza , dar dupa 3-4 luni , dar adresa intra la rau platnic si iar nu fac nimic,doar daca achit facturile restante...