avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme reziliere contract Digi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme reziliere contract Digi

Buna ziua ,
Numele meu este Marinescu Madalin. Am o mare problema cu cei de la Digi. Pe scurt :

Stau cu chirie in Bucuresti. Inaintea mea au stat doua fete timp de 3 ani. De la inceput , mai exact din 2015 si-au facut contract de tv+net la cei de la Digi pe 12 luni , nu pe nedeterminat. Fara acordul proprietarului,nimic. Le-au facut contractul pr loc un consultant de teren. Dupa terminarea contractului au mers pe burta inca un an si plateau lunar suma fixa din contract si aveau incontinuare serviciile active. Titulara contractului a plecat de ceva timp din tara si nu mai dau de ea de nici o culoare. Defapt,am dat,dar nu o intereseaza;nu vrea sa coopereze... Mentionez ca de cateva luni si eu platesc lunar aceeasi suma ca sa am servicii.
Daar...eu vreau acum sa imi fac contract pe numele meu cu alte pachete etc , doar ca nu am cum . Trebuie sa se prezinte titulara contractului sa isi dea acordul pt asta , ceea ce este imposibil pt urmatorii zeci de ani,daca nu chiar pe viata.

Ce pot face in situatia aceasta ??

Contract nou nu pot , ca e unic pe adresa. Daca nu platesc , se reziliaza , dar dupa 3-4 luni , dar adresa intra la rau platnic si iar nu fac nimic,doar daca achit facturile restante...
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:09, 26 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mai exista si alti provideri. plus ca contractul o fi pe aceeasi adresa, dar e pe alt nume
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere act proprietate de către provider internet/tv Adiiix Adiiix Bună ziua, Este normal ca un provider de internet local să ceară actul de vânzare-cumpărare pentru a trage internet și televiziune ? Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Contract servicii tv, internet rcs-rds cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com 1- In 2007 am incheiat un contract de furnizare servicii tv, internet si telefonie cu rcs. 2- In 2008 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu rds-rcs sanducretu sanducretu ]n luna august 2014 am fost nevoit sa inchei un nou contract de furnizare servicii tv +internet dupa ce firma cyti net botosani a fuzionat cu rds-rcs.Eu am ... (vezi toată discuția)